Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Sommarkurser för gymnasielärare

Sommaren 2024 erbjuder fakulteten tre distanskurser som särskilt vänder sig till dig som undervisar eller skulle vilja undervisa i juridik i gymnasieskolan.

Bild av person som solar vid stranden i Helsingborg i förgrunden. Havet i bakgrunden.

Sommarkurser för gymnasielärare 2024

Sommaren 2024 erbjuder fakulteten tre distanskurser för dig som är gymnasielärare och vill bli behörig att undervisa i juridik och för dig som vill fördjupa dina kunskaper inom ämnet. 

Följande kurser erbjuds:

En flexibel utbildningsform 

Kurserna består av professionellt inspelade videoföreläsningar samt övningsuppgifter och prov. Under kursens gång får du individuell feedback på dina inlämnade prov och om du har frågor finns våra nätkurslärare tillgängliga för att hjälpa dig. Samtliga kurser ges på helfart. I och med att våra föreläsningar är förinspelade kan du ta del av materialet när det passar dig. Utöver kursernas två obligatoriska distansseminarier samt avslutande tentamen kan du därför själv planera dina studier efter vad som passar dig bäst. 

Bild av logga till Antagning.se

Sök sommarkurserna på Antagning.se

Ansökan till årets sommarkurser är stängd.

Kontakt

Nätkurslärarna på Lärarlyftet

lararlyftet [at] jur [dot] lu [dot] se (lararlyftet[at]jur[dot]lu[dot]se)
+46 46 222 11 27

Utbildningsbevakning

Juridiska Föreningen är den studentkår som sköter utbildningsbevakningen vid fakulteten, både för juristprogrammet och de fristående kurserna.

Mer information om Juridiska Föreningens utbildningsbevakning finns på kårens hemsida (ny flik).

Kontakt

utbildning [at] jf [dot] se (utbildning[at]jf[dot]se)