Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Studentambassadörer

Gruppbild av fakultetens studentambassadörer. Foto.

Våra studentambassadörer bemannar vår mässmonter vid de stora nationella gymnasiemässorna i Stockholm, Göteborg och Malmö varje hösttermin. De ansvarar för de årliga inspirationsdagarna på universitetet, samt bemannar fakultetens monter vid öppet hus som sker varje vårtermin. Utöver detta tar de hand om studiebesök och de som kontaktar oss och vill skugga en juriststudent.

Skugga en juriststudent

Är du intresserad av juristprogrammet och undrar över hur det är att plugga juridik hos oss i Lund? I så fall finns det en möjlighet att följa med en av våra studentambassadörer under en föreläsning.

Hör av dig till sc [at] jur [dot] lu [dot] se (sc[at]jur[dot]lu[dot]se) så bokar vi en dag.

Studiebesök för gymnasieklasser

Vill du anordna ett studiebesök på Juridiska fakulteten för din klass eller förening? Våra studentambassadörer tar gärna emot er för att berätta mer om juridikstudier, på ett studiebesök enligt överenskommelse. Vi är lyhörda efter era önskemål och besöken brukar vara väldigt uppskattade.

Mejla sc [at] jur [dot] lu [dot] se (sc[at]jur[dot]lu[dot]se) för att boka in er.

Kontakt

Josefin Garay Burge

Studievägledare
josefin [dot] garay_burge [at] jur [dot] lu [dot] se (josefin[dot]garay_burge[at]jur[dot]lu[dot]se)
+46 46 222 10 17