Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

För dig som är alumn

Behåll kontakten med gamla studiekamrater, kår- och nationsvänner och vidga ditt professionella nätverk - gå med i Lunds universitets alumnnätverk!

Sällskapet Lundajurister är Juridiska fakultetens alumnförening sedan 50 år tillbaka. Vi har som mål att genom Sällskapet verka för skapande av ett vitalt nätverk mellan praktiskt verksamma, akademiska lärare och studenter vid fakulteten och samtidigt ge möjlighet till social samvaro.

Som medlem i nätverket och Sällskapet Lundajurister får du information om våra kommande evenemang och du har möjlighet att anmäla dig till universitetets nyhetsbrev för alumner.

Mycket av informationen till dig som alumn skickas ut via mejl, så glöm inte att se till att du har en aktuell mejladress registrerad.

Juridiska fakulteten bedriver sitt alumnarbete i nära samverkan med Sällskapet Lundajurister och Juridiska Föreningen.

Varmt välkommen!

Kontakt

Lina Rönndahl

Administrativ koordinator
alumni [at] jur [dot] lu [dot] se (alumni[at]jur[dot]lu[dot]se)