Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Vi erbjuder MOOCar i europeisk affärsrätt och artificiell intelligens i en juridisk kontext. MOOCar är nätkurser som är öppna för alla intresserade oavsett förkunskaper. De vänder sig till dig som är yrkesverksam och vill kompetensutveckla dig, och till dig som är student och vill bredda dina kunskaper. De genomförs på engelska, är helt digitala och du bestämmer själv när du vill påbörja en kurs. Du kan inte räkna in en MOOC i din examen eller få högskolepoäng för den.

Två studenter framför en dator som diskuterar i förgrunden. Universitetets byggnader i bakgrunden.

Vad är en MOOC? 

MOOC står för Massive Open Online Course och är högskolekurser på nätet, öppna för vem som helst. MOOCar slog igenom 2012 när lärosäten som Stanford, Harvard och MIT satsade stort på dem. Idag studerar miljontals människor MOOCar världen över. En MOOC ger inga högskolepoäng och kräver inga formella förkunskaper. Den är belagd med en mindre avgift.

Våra MOOCar

Länkarna nedan leder vidare till de fyra MOOCar som fakulteten erbjuder. Vi erbjuder även det fördjupande kurspaketet: European Business Law - Specialisation. Du kan läsa en eller flera av de kurser som ingår i European Business Law var för sig, i den ordning du själv väljer, eller följa den föreslagna kursordningen.  

Kurser

Kurspaket

Så ansöker du

Du anmäler dig på sidan för varje enskild kurs på Courseras webbplats om inget annat anges. Kurserna startar vanligen löpande och du behöver därför sällan vänta mer än några dagar på att få påbörja en kurs. Du kan inte anmäla dig till MOOCar via Antagning.se.

Kontakt

MOOC-administratörerna

mooc [at] jur [dot] lu [dot] se (mooc[at]jur[dot]lu[dot]se)