Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Juridiska fakulteten är en av Lunds universitets fyra ursprungliga fakulteter med anor från 1666. I 350 år har vi utvecklat juridisk kunskap – genom forskning, utbildning och samverkan med det omgivande samhället – som kommer till användning i alla delar av samhället.

Juridicum ligger mitt i Lunds medeltida centrum – där tusen år av historia möter det allra senaste inom vetenskap. Våra två hus bildar tillsammans med Raoul Wallenberginstitutet tvärs över gatan ett eget campus för juridisk forskning och utbildning präglat av såväl innovation och kreativitet som jämställdhet och mångfald.

Alla utlysta anställningar annonseras på Lunds universitets webbplats och ansökan görs i universitetets rekryteringssystem. Välkommen med din ansökan!

Lediga anställningar

Universitetslektor i civilrätt

Sista ansökningsdag 2023-10-23.

Kontakt

Om du har frågor om din ansökan eller status för en viss anställning vänder du dig till någon av kontaktpersonerna som nämns i annonsen för den specifika anställningen.