Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

För dig som är arbetsgivare

Att på ett tidigt stadium knyta kontakt med studenter innebär att lära känna framtidens medarbetare, chefer och ledare. Detta stärker inte bara dig i din roll som arbetsgivare, utan säkrar även din organisations kompetensbehov på längre sikt. Att hitta rätt matchning kan dock vara lika svårt för studenter som för arbetsgivare.

Annonsera lediga jobb

Vi erbjuder dig som arbetsgivare möjlighet att publicera lediga juristtjänster på vår karriärsida på Facebook. Oavsett om det är heltidsjobb, projektanställning, sommarjobb eller extrajobb, vikariat eller feriearbeten är du välkommen att kontakta studievägledningen på studievagledningen [at] jur [dot] lu [dot] se.

Genom universitetets jobb- och karriärportal, Career Hub, har du även möjlighet publicera din annons. Du kan annonsera gratis på Career Hub, men även betala extra för att ytterligare exponera dina tjänster och andra erbjudanden.

Ladda upp din annons på Career Hub.

Arbetsmarknadsdagar

JiA-mässan

JiA-mässan är ett unikt forum för dig som arbetsgivare att möta våra juriststudenter. JiA står för "Juristen i Arbete" och är Juridiska Föreningens arbetsmarknadsdagar för juriststudenter. 

Läs mer om JiA-dagarna på deras webbsida.

Kontakt med studenter

Varje termin bjuder vi in jurister för att inspirera våra nyantagna studenter. Vi vill visa på den breda arbetsmarknaden som öppnar sig för en examinerad jurist och letar ständigt efter nya kontakter.

Vill du vara med och inspirera våra nya studenter? Tveka inte på att kontakta studievägledningen för mer information.

Kontakt

Josefin Garay Burge
Linnéa Vinjegaard
Jenny Backer

Studievägledare
studievagledningen [at] jur [dot] lu [dot] se (studievagledningen[at]jur[dot]lu[dot]se) 

Josefin Garay Burge
+46 46-222 10 17
Linnéa Vinjegaard
+46 46-222 11 77
Jenny Backer
+46 46-222 10 55

Läs mer på studievägledningens webbplats.