Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Evenemang

Lundajuristens dag

Lundajuristens dag arrangeras vanligtvis den tredje eller fjärde lördagen i april i samarbete med Sällskapet Lundajurister och är ett tillfälle för samvaro under trevliga former. Dagen innehåller allt från diplomering av jubilarer till god mat och underhållning.

Information och inbjudan skickas via alumnnätverket. Har du ännu inte registrerat dig som alumn? Gör det redan idag för att vara säker på att få information om nästa evenemang! Besök Lunds universitets gemensamma alumnsidor och registrera dig här.

En bild av sällskapet lundajuristers vapen.

Om sällskapet Lundajurister

Sällskapet Lundajurister är Juridiska fakultetens alumn-förening sedan 50 år tillbaka.

Vi har som mål att genom Sällskapet verka för skapande av ett vitalt nätverk mellan praktiskt verksamma, akademiska lärare och studenter vid fakulteten och samtidigt ge möjlighet till social samvaro.

Kontaktinformation

Har du frågor om Lundajuristens dag är du välkommen att höra av dig till oss.

E-post

alumni [at] jur [dot] lu [dot] se (alumni[at]jur[dot]lu[dot]se)