Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Sommarkurser

Sommaren 2024 erbjuder fakulteten grundkurser i juridik för icke-jurister. Kurserna ges på distans och vänder sig till dig som är yrkesverksam och vill använda sommaren för kompetensutveckling, och till dig som är student och vill använda sommaren för att studera. Även du som är intresserad av juridik i allmänhet är välkommen att söka våra kurser.

För dig som studerar på juristprogrammet erbjuder fakulteten också en kurs på avancerad nivå.

Stadsmiljöer på sommaren. Foto.

Sommarkurser för dig som vill studera juridik på distans

Vi har lång erfarenhet av att anordna distansutbildning och våra kurser är idag några av universitetets mest sökta. Kurserna består av professionellt inspelade videoföreläsningar samt övningsuppgifter och prov. Under kursens gång får du individuell feedback på dina inlämnade prov och om du har frågor finns våra nätkurslärare tillgängliga för att hjälpa dig. Samtliga kurser ges på helfart. I och med att våra föreläsningar är förinspelade kan du ta del av materialet när det passar dig. 

Kursutbud sommaren 2024

Via länkarna nedan hittar du sidor med mer kursspecifik information, så som kursplan, litteraturlistor och kontaktinformation. Har du frågor är du alltid välkommen att ringa eller skicka ett e-postmeddelande till oss.

Grundkurser i juridik för icke-jurister

Kurser för dig som är gymnasielärare, eller vill bli det

Fördjupningskurs för dig som studerar på juristprogrammet

Bild av logga till Antagning.se

Sök till en av våra sommarkurser genom Antagning.se

Ansökan till årets sommarkurser är stängd.

Kontakt

Nätkurskontoret

+46 46 222 11 26

Utbildningsbevakning

Juridiska Föreningen är den studentkår som sköter utbildningsbevakningen vid fakulteten, både för juristprogrammet och de fristående kurserna.

Mer information om Juridiska Föreningens utbildningsbevakning finns på kårens hemsida (ny flik).

Kontakt

utbildning [at] jf [dot] se (utbildning[at]jf[dot]se)