Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Lunds skatteakademi

Lunds skatteakademi har grundats av de skatterättsforskare som verkar inom den gemensamma forsknings- och undervisningsmiljö i skatterätt som delas mellan Juridiska fakulteten och Institutionen för handelsrätt, Ekonomihögskolan, vid Lunds universitet.

Syftet är att uppnå och bibehålla starka forskningsmiljöer inom det skatterättsliga området inom universitetet och göra dem konkurrenskraftiga nationellt och internationellt. Ett led i detta, och samtidigt involvera omvärlden, är att bjuda in till diskussion kring aktuella skatterättsfrågor. 

Seminarierna, som hålls vid ett par tre tillfällen varje termin, inleds med föredrag och avslutats med samkväm. Intresserade studenter erbjuds att delta. Skatteakademins seminarier utgör därmed en uppskattad mötesplats där privata och offentliga aktörer inom skatterätten träffas tillsammans med akademiker och studenter med inriktning mot skatterätt och offentlig ekonomi.

Kontakt

Mats Tjernberg

Professor skatterätt

mats [dot] tjernberg [at] jur [dot] lu [dot] se (mats[dot]tjernberg[at]jur[dot]lu[dot]se)