Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Stöd till forskare

Du som forskar vid Juridiska fakulteten kan på olika sätt få stöd och service från biblioteket i ditt arbete. Bibliotekarierna Jon Eriksen, Gunilla Wiklund och Elin Thunell är speciellt ansvariga för stöd till forskare och kan hjälpa dig med frågor kring exempelvis publicering, forskningsfinansiering och utvärdering.

Biblioteket kan också hjälpa dig med nyhetsbevakning av rättsområden och tidskrifter, att få tag på relevanta resurser, ge råd om hur du bäst söker i dem eller hjälpa till med sökningar och att ta fram material.

För varje ämnesområde finns också en kontaktbibliotekarie som du kan kontakta om du har frågor om t.ex. material, databaser eller inköpsförslag. 
Här kan du se vem som ansvarar för ditt område.

Fakulteten har samlat information om forskarstöd på en sida:

Behöver du stöd i specifika frågor kan du hitta information om följande:

Kontakt

Jon Eriksen

Samordnare för forskningsstöd 
jon [dot] eriksen [at] jur [dot] lu [dot] se (jon[dot]eriksen[at]jur[dot]lu[dot]se)
+46 46 222 10 53

Gunilla Wiklund

Bibliotekarie
gunilla [dot] wiklund [at] jur [dot] lu [dot] se (gunilla[dot]wiklund[at]jur[dot]lu[dot]se)
+46 46 222 10 85

Elin Thunell

Bibliotekarie
elin [dot] thunell [at] jur [dot] lu [dot] se (elin[dot]thunell[at]jur[dot]lu[dot]se)
+46 46 222 10 88