Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Tävling

Quiz 4: Kungen och juridiken

Tävlingsperiod: 13 oktober – 29 oktober 2023
Priser: 15 t-shirts med ÖPPET FALL-tryck (en t-shirt per vinnare)

Vinnarna av quiz 4: Kungen och juridiken!

Följande deltagare har blivit lottade:

Nils Rosengren 
Ulla Pettersson 
Fredrik Sidenvall 
Per Ola Olsson 
Lena Matsson 
Marita Brodin 
Patrik Hall
Maija Merikanto 
William Bülow 
Jörgen Bergstrand 
Anita Agerbjörk 
Pernilla Efsing 
Håkan Thorstensson 
Nicole Schiller
Ann-Sofie Boquist

Vinnarna kommer att få ett mejl från redaktionen. Grattis till er!

Tävlingsvillkor för quiz

På ÖPPET FALLs facebooksida publiceras fortlöpande små frågesporttävlingar (quiz) om juridik och uppmärksammade rättsfall.

Deltagarna kan välja mellan att bara svara på frågorna och få veta sitt resultat utan att ange några personuppgifter, eller att tävla om enklare priser (t-shirt med ÖPPET FALL tryck) genom att ange sin mailadress.

Endast ett tävlingsbidrag får lämnas per person. Deltagare skall ha fyllt 18 år. Genom att delta i tävlingen garanterar deltagaren att denne uppfyller tävlingsvillkoren. Deltagare som inte uppfyller villkoren kommer att diskvalificeras.

Tävlingen anordnas av podcasten ÖPPET FALL, som produceras av juridiska fakulteten vid Lunds universitet. Vid eventuell dispyt om vad som skall betraktas som rätt svar på en viss fråga är ÖPPET FALLs redaktion enväldig domare.

Tävlingsperioden är mellan 13 oktober och 29 oktober. För deltagande i tävlingen skall svaret vara inkommet till ÖPPET FALL inom denna period. Svar som skickats inom denna period men pga tekniskt fel eller driftstörning inte har inkommit till ÖPPET FALL i tid deltar inte i tävlingen.

Vinnare utses genom lottning bland de deltagare som har flest rätt. Vinnarnas namn publiceras på denna sida när lottningen är gjord.

De personuppgifter som hanteras av ÖPPET FALL i administrationen av quiztävlingarna är mailadresserna för dem som väljer att delta i tävlingen, samt namn och postadresserna för vinnare som uppger sin postadress för att kunna tillsändas sitt pris. Mailadresserna kommer att användas av ÖPPET FALL i marknadsföringen av kommande podcast-avsnitt, men kommer inte att delas med tredje part. Postadresserna kommer inte att sparas.